2020-12-09 07:27:12• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Nyilas - A szívére hallgasson, ne az eszére, ha döntenie kell

Napi horoszkóp december 9-re a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.

Régóta várt már arra, hogy a szerencse egy kicsit önre mosolyogjon. Hát most itt a várva várt alkalom, ne szalassza el a lehetőséget! Minden bizonnyal kedvező ajánlatot kap.

 


Bika: IV. 20. - V. 20.

Igazán elégedett lehetne, mert a bolygók egy izgalmas titkos kalandot hoznak az útjába. De mintha félne a következményektől, tétovázik, hogy bele merjen-e vágni.

 


Ikrek: V. 21. - VI. 21.

Ne halogassa a régóta húzódó feladatokat, mert amíg túl nem jut rajtuk, csak nyomasztóan hatnak, mindig körülöttük forog a gondolata. Lehet, hogy csak nagyon átláthatatlan, bonyolult a megoldás, de ha hozzákezd, kiderül, hogy nem is olyan borzasztó.

 


Rák: VI. 22. - VII. 22.

A magánéletben akkor jár jól, ha félreteszi a hiúságát és megteszi az első lépést a partnere felé. Ha volt konfliktusuk, akkor a közelgő karácsony jó alkalom arra, hogy a békülést ne kelljen sokáig halogatni.

 


Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22.

Hevességgel most semmire nem megy. Gondolja végig, kitől mit vár, kinek mit mond, mert sem a dicsekvés, sem a rátartiság nem válik hasznára. Ossza meg kollégáival a gondokat - és később az örömön is osztozhatnak.

 


Szűz: VIII. 23. - IX. 22.

Bár a Szüzek irigylésre méltóan előrelátóak, most mégsem árt a figyelmeztetés: legyen óvatos, és ne keveredjen semmilyen zavaros ügybe, mert bármennyire jó is az ajánlat, ha nem tiszta eszközökkel jut magas jövedelemhez, nem sokáig tudja majd élvezni a hasznát.

 


Mérleg: IX. 23. - X. 22.

Úgy kihozza a sodrából valaki, hogy a sarkára áll. Dühkitörése meghökkenti a környezetét, de ne szégyellje a történteket, ugyanis ezek után sokkal egyszerűbben sikerül a saját érdekeit képviselni.

 


Skorpió: X. 23. - XI. 21.

A munkahelyén nagy a feszültség. Ezúttal az a jobbik stratégia, ha békejobbot nyújt a haragosainak és közösen próbálnak úrrá lenni a kialakult helyzeten, és nem egymás ellen fordulva élezik tovább a helyzetet.

 


Nyilas: XI. 22. - XII. 21.

A szívére hallgasson, ne az eszedére, ha döntenie kell. A munkahelyen is az érzelmek kerülnek előtérbe (talán a közelgő ünnepek miatt), egyik kollégája jóval többet szeretne a hivatalos lehetőségeknél. Öntől függ, lesz-e a dologból valami.

 


Bak: XII. 22. - I. 19.

Minden jól alakul, nemcsak a kedvesével sikerül szót értenie, hanem a családjával is. Ami nagy szó, mert a szülei túl sok fejfájást okozhattak az utóbbi időben. A munkahelyen egy korábban reménytelennek tűnő helyzetre váratlan megoldás kínálkozik.

 


Vízöntő: I. 20. - II. 18.

Ne tévessze össze a határozottságot az erőszakossággal! Nemcsak az ügynek, de saját presztízsének is árt azzal, ha a véleményét megpróbálja ráerőszakolni a többiekre. Feltűnik a színen egy régi kolléga is, aki meglepő ajánlattal rukkol elő.

 


Halak: II. 19. - III. 20.

A boldogság karnyújtásnyira, de ha sietteti a dolgot, akkor mindent elszalaszthat. A munkában is többre jut, ha minden lépését megfontolja, s főleg ha nem köti elképzeléseit idegenek orrára.

 

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: